Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski küs arkadaşını görmek

Rüyada eski küs arkadaşını görmek

Rüyada eski küs arkadaşını görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, zenginliğe sahip olunacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada eski küs arkadaşını gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edemezseniz planlarınız bozulabilir veya tadı kaçabilir.

Rüyada eski küs arkadaş görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine delalet eder.

Rüyada eski küs arkadaşını görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle küs olduğunu görmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle küs olmak büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi küs görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyi görmek hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun eski dostunu görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments