Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi küs görmek

Rüyada eski sevgiliyi küs görmek

Rüyada eski sevgiliyi küs görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, güzel bir yola çıkılacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi küs gördüyseniz:

  • Başkalarının müdahale etmesini istemiyorsanız planlarınızı kendinize saklamalısınız.

Rüyada eski sevgiliyle küs olduğunu görmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına inanılır.

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyi görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, hataların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi küs görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine alamet eder.

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak çok güzel günler geçireceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle küs olmak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine inanılır.

Rüyada eski küs arkadaş görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, iftiraya maruz kalınacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine tabir olunur.

Rüyada eski küs arkadaşını görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada küs olduğun eski dostunu görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments