Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski küs arkadaş görmek

Rüyada eski küs arkadaş görmek

Rüyada eski küs arkadaş görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski küs arkadaş gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri veya katkıları aklınızı başınızdan almasa bile, sizi yavaşlatmadığı sürece kulak verilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada eski küs arkadaşını görmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski küs arkadaş görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle küs olduğunu görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi küs görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, can derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun eski dostunu görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle küs olmak yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına yorulur.

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak dikkat çekeceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyi görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kötü duygularından arınacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments