Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye gül vermek

Rüyada eski sevgiliye gül vermek

Rüyada eski sevgiliye gül vermek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye gül vermek gördüyseniz:

  • Değerinizin farkına varmalısınız.

Rüyada eski sevgiliye gül vermek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, moralinin düzeleceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliye gül görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi güleryüzlü görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden kırmızı gül almak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisini gülerken görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi gülerken görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi gülerek görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski eşini gülerken görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments