Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi koşarken görmek

Rüyada eski sevgiliyi koşarken görmek

Rüyada eski sevgiliyi koşarken görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, eşi ile arasının açılacağına, üçüncü gözünün açılacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi koşarken gördüyseniz:

  • Bir meslektaşınız ya da geçmişte iş yaptığınız bir kişi dikkatinizi çekebilir.

Rüyada eski sevgiliyi koşarken görmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi koşarken görmek iş kaybı yaşanacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi çok mutlu görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada kocasının eski sevgilisini görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, bereketin ve karın artacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi suratı asık görmek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj almak aile bireylerinin arasının açılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evinde görmek küs olduğu kişilerle barışacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments