Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle evlendiğimi görmek

Rüyada eski sevgiliyle evlendiğimi görmek

Rüyada eski sevgiliyle evlendiğimi görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle evlendiğimi gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla rahat davranışlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle evlendiğimi görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, sıkıntısından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi evlendiğini görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, hayır işleri yapacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle evlenmek çok güzel günler göreceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini duymak zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili evlenmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla evlendiğini görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisinin evlendiğini görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kazancının günden güne artacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments