Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla evlendiğini görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Yetiştirilmeyen veya eksik tamamlanan işler nedeniyle eleştiri alabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi evlendiğini görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle evlendiğini görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle evlendiğimi görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle evlendiğini görmek üzüntülerin son bulacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinizin evlendiğini görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin evlendiğini görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini öğrenmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments