Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle evlenmek

Rüyada eski sevgiliyle evlenmek

Rüyada eski sevgiliyle evlenmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, işinde terfi edeceğine, diplomalı kimse olacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle evlenmek gördüyseniz:

  • Yeni her şeyi merak ediyorsunuz.

Rüyada eski sevgili evlenmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, iyi hissedeceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle evlenmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini öğrenmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, insanların birbirine kenetleneceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle evlendiğimi görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgili evlendiğini görmek güzel bir yola çıkılacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle zorla evlenmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, işlerinin azalacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisiyle evlendiğini görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle evlendiğini görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments