Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle el ele gezmek

Rüyada sevgilisiyle el ele gezmek

Rüyada sevgilisiyle el ele gezmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, düşmanına galip geleceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, mutlu günler yaşanacağına, işlerinin iyi gideceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisiyle el ele gezmek gördüyseniz:

  • Arka arkaya birkaç yerden para alabilirsiniz.

Rüyada sevgilisiyle el ele gezmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle el ele gezmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada erkekle el ele gezmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada elinde silahla gezmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, uzun uzun dalıp gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada biriyle el ele gezmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, yüklü miktarda para kazanacağına alamet eder.

Rüyada kızla el ele gezmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada bir erkekle el ele gezmek elinin bollaşacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine yorulur.

Rüyada elinde köpek gezdirmek işinde aranan biri haline geleceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments