Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle gezdiğini görmek

Rüyada eski sevgiliyle gezdiğini görmek

Rüyada eski sevgiliyle gezdiğini görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle gezdiğini gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin olası potansiyeli üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle gezmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, isabetli adımlar atılacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle el ele gezmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle gezdiğini görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle gezmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, işlerin çığırından çıkacağına, kazançtan yana kara geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski evde gezmek evlerin ayrılacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, şansının artacağına delalettir.

Rüyada eski arkadaşla gezmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski arabayla gezmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, insanlarla uyumunun artacağına işaret eder.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle gezmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments