Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle alışveriş yapmak

Rüyada eski sevgiliyle alışveriş yapmak

Rüyada eski sevgiliyle alışveriş yapmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, sorunların sürekli artacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Detaylarla uğraşıp, konunun devamlı olarak çevresinde dolaşmanız kendinize güvenememenizdendir.

Rüyada eski sevgiliyle alışveriş yapmak Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle alışveriş yapmak başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yolculuk yapmak bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle zina yapmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliye yemek yapmak çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle banyo yapmak iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle kahvaltı yapmak yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle yemek yapmak kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments