Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle yolculuk yapmak

Rüyada eski sevgiliyle yolculuk yapmak

Rüyada eski sevgiliyle yolculuk yapmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz refaha kavuşmanızda etkili olabilir veya karlı bir hal alabilir.

Rüyada eski sevgiliyle yolculuk yapmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, müjdeli bir haber alacağına, hayatının tamamen altüst olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yolculuğa çıkmak hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi yolcu etmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle yolculuk yapmak eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle otobüs yolculuğu yapmak sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, yüksek bir makamı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle tren yolculuğu yapmak iyiye ve güzel olana ulaşacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına inanılır.

Rüyada sevgilisiyle yolculuk yapmak beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle kahvaltı yapmak uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments