Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski ve yeni sevgili görmek

Rüyada eski ve yeni sevgili görmek

Rüyada eski ve yeni sevgili görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski ve yeni sevgili gördüyseniz:

  • Belli aksilik ya da olumsuzlukların nedeni astrolojik, biraz bekleyin.

Rüyada eski ve yeni sevgiliyi görmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini yeni sevgilisiyle görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, işlerinin kolaylaşacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni sevgilinin eski sevgilisini görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilisini görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisinin yeni sevgilisini görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilini görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgiliyi görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments