Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi yatağında görmek

Rüyada eski sevgiliyi yatağında görmek

Rüyada eski sevgiliyi yatağında görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yatağında gördüyseniz:

  • Ani tavsiyeler ya da teklifler bir an için aklınızı çelebilir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yatakta olmak kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi yatağında görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi yatakta görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada eski yatakta yatmak kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eskimiş yatak görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski yatak odası görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski yatak görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments