Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski yatak görmek

Rüyada eski yatak görmek

Rüyada eski yatak görmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına işarettir.

Rüyada eski yatak gördüyseniz:

  • Yatırım ya da harcama yapmadan önce mevcut durumunuzu gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada eski yatak görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına tabir olunur.

Rüyada eskimiş yatak görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski yatak odası görmek dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yatakta görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eski yatak yorgan görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yatakta olmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, şansının ve bahtının açık olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yatağında görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments