Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski yatak atmak

Rüyada eski yatak atmak

Rüyada eski yatak atmak çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, yolunun açık olacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, afiyette ve keyifte olacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski yatak atmak gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınız ya da akrabalarınız kendi kendileriyle çelişebilirler veya karşıt görüşleriyle huzurunuzu kaçırabilirler.

Rüyada eski yatak atmak elindekileri de alıp götüreceğine, işlerinin günden güne azalacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatağı dışarı atmak fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kısmetlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada yatağını atmak güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yatağa atmak çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada yatağı çöpe atmak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına inanılır.

Rüyada evden yatak atmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatak atmak kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yataktan atmak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments