Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski yatak odası görmek

Rüyada eski yatak odası görmek

Rüyada eski yatak odası görmek rızkın ve kısmetin artacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, sorunların günden güne azalacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eski yatak odası gördüyseniz:

  • Devam eden bazı münazaraların rafa kaldırılması gerekiyor olabilir.

Rüyada eski yatak odası görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına delalet eder.

Rüyada yatak odasının yandığını görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine işaret eder.

Rüyada yatak odasında örümcek ağı görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatak odasında akrep görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının yatak odasına girmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına inanılır.

Rüyada yatak odasının değiştiğini görmek kazancının da azalacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada yatak odasında solucan görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada yatak odasında fare görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments