Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın eski evini görmek

Rüyada babanın eski evini görmek

Rüyada babanın eski evini görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın eski evini gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Rüyada babanın eski evini görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada eski baba evini görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, güzel günlerin sona ereceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada babasının evini görmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada baba evinin yıkıldığını görmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada baba evine taşınmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine işarettir.

Rüyada baba evinin yandığını görmek iş hayatında zarar edileceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, güzel bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kendini baba evinde görmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babanın evini görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Seyfi

Ruyada Babaevinde olmak ve odada bulunan
Kisiye bu odada dogdugun söylemek odada kömur sobasının kapağını acıp icinde az kömur yandığını görmek