Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi ve annesini görmek

Rüyada eski sevgiliyi ve annesini görmek

Rüyada eski sevgiliyi ve annesini görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, en küçük sorunda parlayacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, manevi yönlerinin güçleneceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, darlığa düşeceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi ve annesini gördüyseniz:

  • Kontrollü olmakta fayda var.

Rüyada eski sevgilinin annesiyle tanışmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi ve annesini görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinizin annesini görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, kişinin isteklerine nail olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili ve annesini görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin annesini görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, rakiplerini yeneceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili annesini görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments