Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinin annesini görmek

Rüyada eski sevgilisinin annesini görmek

Rüyada eski sevgilisinin annesini görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin annesini gördüyseniz:

  • Sizi yapmaktan hoşlanmadığınız şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada eski sevgilinin annesini öpmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin annesiyle konuşmak kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin annesiyle tanışmak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin annesini görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin annesi görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgili annesini görmek ailesini kaybedeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments