Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili annesini görmek

Rüyada eski sevgili annesini görmek

Rüyada eski sevgili annesini görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgili annesini gördüyseniz:

  • Alıştığınız yerlerde veya alıştığınız kişilerle zaman geçirmeye özen göstermelisiniz.

Rüyada eski sevgili annesini görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, onların kıymetini bileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve annesini görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, yolunun hep açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin annesini görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin annesi görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin annesiyle konuşmak hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini ve annesini görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, tabiri caizse can bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments