Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi ve ailesini görmek

Rüyada eski sevgiliyi ve ailesini görmek

Rüyada eski sevgiliyi ve ailesini görmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, fakirlerin güleceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi ve ailesini gördüyseniz:

  • Sizden duygusal, fiziksel veya maddi çıkar elde etmek isteyen kişilere inanmamalı, olayları farklı gözle görmeye çalışmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak aile içinde her şeyin yolunda olacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini ailesini görmek şerefli bir hayat süreceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi ve ailesini görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini ve ailesini görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, daha rahat para kazanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi aile içinde görmek ters giden olayların düzeleceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanışmak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada eski sevgili ve ailesini görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, acılarını dindireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments