Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini ve ailesini görmek

Rüyada eski sevgilini ve ailesini görmek

Rüyada eski sevgilini ve ailesini görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini ve ailesini gördüyseniz:

  • Şansınızın yanı sıra olumlu konuma gelmenizi sağlayan asıl gelişme, akılcı fikirlerinizdir.

Rüyada eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanışmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi aile içinde görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini ve ailesini görmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilini ailesini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, yeni denemelerde bulunacağına, kendisine ev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin ailesini görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, çaresiz hallere düşeceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına işaret eder.

Rüyada eski sevgili ve ailesini görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments