Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak

Rüyada eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak

Rüyada eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, beğenilen işlere imza atacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, belalara denk gelmeyeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak gördüyseniz:

  • Gerilimlerinizi atmaya gayret edin.

Rüyada eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi aileyle tanıştırmak çok üzüntü yaşayacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilini ailenle tanıştırmak başarılı ve kazançlı olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına alamet eder.

Rüyada sevgilini ailenle tanıştırdığını görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi aileyle tanıştırdığını görmek amacına ulaşacağına, haklılığının anlaşılacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin ailesiyle tanıştığını görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini aileyle tanıştırmak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments