Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili ve ailesini görmek

Rüyada eski sevgili ve ailesini görmek

Rüyada eski sevgili ve ailesini görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, büyük kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili ve ailesini gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olabilecek destekleyici kişilerle iletişime geçmelisiniz.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanışmak geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, herkesi kendisine hayran bırakacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin ailesini görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgili ve ailesini görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini ailesini görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayırlı ve güzel olacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin ailesini görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi ve ailesini görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini ve ailesini görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, lüks, konfor içinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments