Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlekli sandalyede birini görmek

Rüyada tekerlekli sandalyede birini görmek

Rüyada tekerlekli sandalyede birini görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, keyfe kavuşacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede birini gördüyseniz:

  • Doğru işleri yapmak veya doğru davranmak için çalışırken oldukça zorlanabilirsiniz ya da cesur olmanız gerekebilir.

Rüyada eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sandalye tekerlekli sandalyede oturmak özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine inanılır.

Rüyada tekerlekli sandalyede olduğunu görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, bazen de rahat geçeceğine işarettir.

Rüyada tekerlekli sandalye oturmak maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekerlekli sandalyeyle gezmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, iş hayatında rahat edileceğine delalettir.

Rüyada tekerlekli sandalyeyle gitmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine rivayet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeden kalkmak böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına işarettir.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturduğunu görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments