Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye kaçmak

Rüyada eski sevgiliye kaçmak

Rüyada eski sevgiliye kaçmak maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye kaçmak gördüyseniz:

  • Sizi iyi hissettiren kişilerle olmaya özen gösterin.

Rüyada eski sevgiliye kaçmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, şansının açılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgili kaçmak kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisinden kaçmak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp kaçmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, musibetlerin yaşanacağına, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşinden kaçmak Allah’ın lütuflarına ereceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, yönetici makamına oturacağına işarettir.

Rüyada eski kocadan kaçmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle evden kaçmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiline kaçmak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, esenleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments