Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili kaçmak

Rüyada eski sevgili kaçmak

Rüyada eski sevgili kaçmak mutsuz ve huzursuz olacağına, hem dua alacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, derdin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgili kaçmak gördüyseniz:

  • Gerilim içeren ilişkileri veya karşılaşacağınız tartışmacı kişileri doğru yönetmeniz gerekebilir.

Rüyada eski sevgilisinden kaçmak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye kaçmak attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp kaçmak kudret ve hikmet sahibi olacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili kaçmak yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, dinde olgunlaşacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşinden kaçmak işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada eski kocadan kaçmak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle birlikte kaçmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye kaçmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, elinin dara düşmeyeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments