Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski damadı görmek

Rüyada eski damadı görmek

Rüyada eski damadı görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, kötü günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada eski damadı gördüyseniz:

  • Heyecanınızın sizi dengesiz davranışlar içine sokmasına izin vermeyin.

Rüyada eski sevgilini damatlıkla görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına işarettir.

Rüyada eski damadı görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, aile saadetinin artacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada eski damat adayını görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, önemli işlere imza atacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi damatlıkla görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi damat olarak görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada damatlık giyen birini görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada damatlık giymiş birini görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, çok daha fazla adım atacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine işarettir.

Rüyada gelinler ve damatlar görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, zorlukların aşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments