Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini damatlıkla görmek

Rüyada sevgilini damatlıkla görmek

Rüyada sevgilini damatlıkla görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sevdiği insana kavuşacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok hayırlı şeylere, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilini damatlıkla gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, kafa karışıklıkları, yanılgılar veya yanıltıcı durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi damat olarak görmek her daim temkinli olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye işarettir.

Rüyada sevgilisinin damat olduğunu görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini damatlıkla görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi damat görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bekarsa evleneceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin damatlık giydiğini görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada sevgilisinin damatlık giydiğini görmek hastalanacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına yorulur.

Rüyada sevgilini damatlıkla görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi damatlıkla görmek kimseden korkmayacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments