Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden bahsetmek

Rüyada eski sevgiliden bahsetmek

Rüyada eski sevgiliden bahsetmek zararların yakında telafi edileceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden bahsetmek gördüyseniz:

  • İmajınızı, ilgi alanlarınızı veya pozisyonunuzu korumanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliden bahsetmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, borçlarından kurtulacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cinlerden bahsetmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada evliyadan bahsetmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına delalet eder.

Rüyada kurandan bahsetmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, kendini yiyip bitireceğine, hayırlı bir terfi alınacağına inanılır.

Rüyada altından bahsetmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine alamet eder.

Rüyada üç harflilerden bahsetmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, kafasının boşalacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine işarettir.

Rüyada ölüden bahsetmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinden bahsetmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, patlama noktasına geleceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments