Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinin eşini görmek

Rüyada eski sevgilisinin eşini görmek

Rüyada eski sevgilisinin eşini görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, gözyaşı döküleceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilisinin eşini gördüyseniz:

  • Sağlığınızı güçlendirecek sizi hastalıklara karşı güçlendirecek şeyler yapmalısınız.

Rüyada eski eşi sevgilisiyle görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına delalet eder.

Rüyada eşini eski sevgilisiyle görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi ve eşini görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisinin eşini görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, dileklerin yerine geleceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada eşinin eski sevgilisini görmek iyilik bulacağına, kişinin muradına ereceğine, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi eşiyle görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin eski eşini görmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşinin sevgilisini görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, herkesten ileriye gideceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments