Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski gömlek görmek

Rüyada eski gömlek görmek

Rüyada eski gömlek görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, dinde olgunlaşacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski gömlek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden iki insanın uzun zamandır gizli bir ilişki içinde olduklarını duymak sizi çok şaşırtacak.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski gömlek giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski gömlek görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada gömlek satmak emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, mal mülk sahibi olacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine alamet eder.

Rüyada gömlek aramak helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek gömleği ütülemek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet eder.

Rüyada erkek gömleği yıkamak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına rivayet eder.

Rüyada gömlek kaybetmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments