Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden mesaj aldığını görmek

Rüyada eski sevgiliden mesaj aldığını görmek

Rüyada eski sevgiliden mesaj aldığını görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yeni denemelerde bulunacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, tüm özlemini gidereceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden mesaj aldığını gördüyseniz:

  • Kendinizce dile getirdiğiniz konular, karşı tarafa kapalı tribünde taraftar yorumları dinliyor gibi görünüyor olabilir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj aldığını görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliye mesaj atmak sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek mal kaybına uğrayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisinin mesaj attığını görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle mesajlaştığını görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, evlenme yolunda adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek afiyette olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin mesaj atmasını görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments