Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin mesaj attığını görmek

Rüyada eski sevgilinin mesaj attığını görmek

Rüyada eski sevgilinin mesaj attığını görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kötü haberler alınacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin mesaj attığını gördüyseniz:

  • Akışta kalmanızda fayda var.

Rüyada eski sevgilinin mesaj attığını görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin mesaj atmasını görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, yeni mekânlara gireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin mesaj attığını görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin sana mesaj attığını görmek yetki ve söz sahibi olacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin mesaj attığını görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye mesaj göndermek ticaret ehli olacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, malının ve parasının da artacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments