Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine mesaj göndermek

Rüyada birine mesaj göndermek

Rüyada birine mesaj göndermek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine mesaj göndermek gördüyseniz:

  • Hislerinizin etkisinde kalarak vereceğiniz kararlarla acele olarak harekete geçerseniz, sonradan pişman olacağınız sözler sarfedebilirsiniz.

Rüyada birine mesaj göndermek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, duraklama yaşanacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada mesaj göndermek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntılarını aşacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına tabir olunur.

Rüyada telefonla mesaj göndermek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye mesaj göndermek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü askere göndermek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına delalet eder.

Rüyada kardeşi askere göndermek çok güzel günler geçirileceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hediye göndermek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşimi askere göndermek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments