Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisine küsmek

Rüyada sevgilisine küsmek

Rüyada sevgilisine küsmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada sevgilisine küsmek gördüyseniz:

  • Alınan kararlar yaklaşan aylarda şekillenecek olayları da etkileyebilir.

Rüyada eski sevgiliye küsmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada sevgiline küsmek neşeli zamanların yaşanacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisiyle küsmek ömür boyu başarılı olacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada sevgilisine küsmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada babasına küsmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına işarettir.

Rüyada ölen birine küsmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına delalettir.

Rüyada herkesle küsmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine yorulur.

Rüyada herkese küsmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments