Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle küsmek

Rüyada sevgilisiyle küsmek

Rüyada sevgilisiyle küsmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada sevgilisiyle küsmek gördüyseniz:

  • Beklemeyin kontrolü ele alın.

Rüyada sevgilisine küsmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiline küsmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada sevgilisiyle küsmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliye küsmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine delalettir.

Rüyada anneye küsmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kavga etmek küsmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, zararların günden güne artacağına işarettir.

Rüyada anneyle küsmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocayla küsmek haybeye para ve zaman harcayacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, hastalığının düzeleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments