Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisine kavuşmak

Rüyada sevgilisine kavuşmak

Rüyada sevgilisine kavuşmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisine kavuşmak gördüyseniz:

  • Sanatsal veya yaratıcılık isteyen konularda zihniniz çok açık olabilir veya duygusal anlamda hayallere dalabilirsiniz.

Rüyada sevgiliye kavuşmak işlerinin yoluna gireceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işarettir.

Rüyada sevgilisine kavuşmak sorunlarının biteceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisine kavuşmak edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye kavuşmak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle kavuşmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle kavuşmak isteklerini yerine geleceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavuşmak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada arzuya kavuşmak gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments