Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye döndüğünü görmek

Rüyada eski sevgiliye döndüğünü görmek

Rüyada eski sevgiliye döndüğünü görmek kazançlı işlere girileceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye döndüğünü gördüyseniz:

  • Sizi sıkan bir konudan kurtulup, rahat nefes alabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin geri döndüğünü görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin eski sevgilisine döndüğünü görmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, endişelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi geri döndüğünü görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin sana döndüğünü görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye döndüğünü görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin döndüğünü görmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin geri döndüğünü görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments