Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinin geri döndüğünü görmek

Rüyada eski sevgilisinin geri döndüğünü görmek

Rüyada eski sevgilisinin geri döndüğünü görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin geri döndüğünü gördüyseniz:

  • Siz sıradan bir insan değilsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi geri döndüğünü görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin geri döndüğünü görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinin geri döndüğünü görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine alamet eder.

Rüyada eski işine geri döndüğünü görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski işyerine geri döndüğünü görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin geri döndüğünü görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin sana döndüğünü görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments