Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin döndüğünü görmek

Rüyada eski sevgilinin döndüğünü görmek

Rüyada eski sevgilinin döndüğünü görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin döndüğünü gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da meslektaşlarınızla biraya gelerek farklı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin sana döndüğünü görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin geri döndüğünü görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliye döndüğünü görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin eski sevgilisine döndüğünü görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinin geri döndüğünü görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin döndüğünü görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi geri döndüğünü görmek hayatını ailesine adayacağına, acı veren kazalara, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek işlerinin iyi gideceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments