Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi konuşmak

Rüyada eski sevgiliyi konuşmak

Rüyada eski sevgiliyi konuşmak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi konuşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz yardım için para harcayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin babasıyla konuşmak evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, zorlukların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle konuşmak güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisiyle konuşmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden konuşmak aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin annesiyle konuşmak onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak dertlerin bir anda sona ereceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmak hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments