Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada sevgiliyle ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada sevgiliyle ilişkiye girdiğini görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, hayatın kolaylaşacağına, borcunun çok olacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Soğuk görünüşünüz altında aslında sert olmayan bir kalp taşıyorsunuz.

Rüyada sevgilisinin başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle ilişkiye girdiğini görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sevgili ilişkiye girdiğini görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle ilişkiye girdiğini görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle ilişkiye girdiğini görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına inanılır.

Rüyada kadınla ilişkiye girdiğini görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına yorulur.

Rüyada köpekle ilişkiye girdiğini görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments