Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada sevgili ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada sevgili ilişkiye girdiğini görmek sağlığının yerine geleceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada sevgili ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Değişik yöntemler maddi kazanç sağlamanıza da yardım edebilir.

Rüyada eski sevgilisiyle ilişkiye girdiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgili ilişkiye girdiğini görmek durumun değişmesine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle ilişkiye girdiğini görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, çok büyük adımlar atacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine inanılır.

Rüyada sevgilisiyle ilişkiye girdiğini görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, içinin ferahlayacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisinin başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek hayallerde değişiklikler olacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına delalettir.

Rüyada başka birinin ilişkiye girdiğini görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadınla erkeğin ilişkiye girdiğini görmek maddi zararın büyük olacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments