Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin evlendiğini öğrenmek

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini öğrenmek

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini öğrenmek hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini öğrenmek gördüyseniz:

  • Evinizden kaynaklanan bazı rahatsızlıklarınız olabilir.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini öğrenmek parasını dikkatli harcayacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi evlendiğini görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin evlendiğini görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle evlendiğini görmek günahlara, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, sözler sarf edeceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle evlendiğimi görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle zorla evlenmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilisiyle evlendiğini görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments