Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili evlendiğini görmek

Rüyada eski sevgili evlendiğini görmek

Rüyada eski sevgili evlendiğini görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili evlendiğini gördüyseniz:

  • Herşeyden önce gereksiz harcamalara meyillisiniz.

Rüyada eski sevgiliyle evlenmek aradaki buzların eritileceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilisiyle evlenmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, prestij kazanacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle evlendiğini görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, bereketli işler yapılacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin evlendiğini görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle evlendiğimi görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisiyle evlendiğini görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, yanlışlara düşeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgili evlendiğini görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments