Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin zor durumda olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin zor durumda olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin zor durumda olduğunu görmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, yanlışlara düşeceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin zor durumda olduğunu gördüyseniz:

  • Değişik uğraşlarla fiziksel aktivitelerinizi sürdürün.

Rüyada eski sevgilinin zor durumda olduğunu görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi zor durumda görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, hayırlı kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin zor durumda olduğunu görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada zor durumdan kurtulmak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşini zor durumda görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Rüyada birinin zor durumda olduğunu görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının zor durumda olduğunu görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, önün açılacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine rivayet eder.

Rüyada zor durumda olmak yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments