Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi zor durumda görmek

Rüyada eski sevgiliyi zor durumda görmek

Rüyada eski sevgiliyi zor durumda görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi zor durumda gördüyseniz:

  • Herkes açık sözlü olmayabilir veya olayların anlaşılması kolay olmayabilir.

Rüyada eski sevgilinin zor durumda olduğunu görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi zor durumda görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin zor durumda olduğunu görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını zor durumda görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, canını sıkılacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işarettir.

Rüyada birinin zor durumda olduğunu görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada zor durumda olduğunu görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zor bir durumdan kurtulmak dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini zor durumda görmek rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments