Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini yeni sevgilisiyle görmek

Rüyada eski sevgilini yeni sevgilisiyle görmek

Rüyada eski sevgilini yeni sevgilisiyle görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, her gün daha fazla dolacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini yeni sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki hakkında fikirleriniz tekrar değişkenlik gösterebilir.

Rüyada eski ve yeni sevgiliyi görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, umutlarının biteceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilini görmek keyfin bozulacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgili ve yeni sevgilisini görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, huzurunun bozulacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinizin yeni sevgilisini görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisi olduğunu görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, istediği başarıyı göstereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments